Cabinet de avocat Bratiloveanu Izabela Despre mine

Sunt Doctor în Drept al Universităţii din Craiova. Anterior, am absolvit un master în Drept privat (Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept) şi un master în Drept public (Universitatea din Craiova, Facultatea de Drept).

Am dobândit o experienţă vastă practicând avocatura, fiind membru al Baroului Dolj din anul 2007.

De-a lungul carierei, am dezvoltat un interes constant pentru continuarea pregătirii profesionale, participând la numeroase stagii de perfecţionare, la conferinţe interne şi internaţionale şi publicând în mod regulat articole în reviste de specialitate. De asemenea, am absolvit cursurile Institutului Naţional pentru Pregătirea şi Perfecţionarea Avocaţilor – I.N.P.P.A.

Îmi exercit activitatea în calitate de avocat definitiv titular al cabinetului de avocat – Bratiloveanu Izabela, cu drept de a pune concluzii la Judecătorii, Tribunale şi Curţi de Apelşi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie. Va pot ajuta în legătură cu orice problemă de natură juridică cu care va confruntaţi, fiind specializată în următoarele domenii: dreptul afacerilor, drept civil, dreptul proprietăţii intelectuale, litigii asociaţii de proprietari, drept penal, dreptul familiei, drept administrativ, drept fiscal, drept bancar, drept contravenţional, dreptul muncii.

Limbi de lucru: română, engleză, franceză.